BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 17 augusti 2011

tänk vad kul om jag fått varit med på det här


Model Search Scandinavia

Get ready to become famous

 
 
Öppen ansökning fr.om. den första juli t.o.m. den sista september 2011 för tjejer 18 år och äldre bosatta i Skandinavien.
Du kommer att få möjlighet att lägga upp bilder, filmklipp och biografi för att maximera dina chanser att vinna.

Omröstning sker den 15e oktober till 15e november. Top 20 går vidare till "Final". Av dessa tjugo tjejer kommer BMR Sports Nutrition välja ut fem favoriter som offentliggörs den 18e november. Dessa tjejer får hänga med till Fitnessfestivalen (http://www.fitnessfestivalen.se/) den 2-4 december där vinnaren kommer utses på stora scenen.

Ingen tidigare erfarenhet inom modellyrket krävs. Alla tjejer är välkomna att söka eftersom vi inte ställer krav på hur valtränad du måste vara; men du ska helst tycka att det är kul att träna och leva en sund livsstil.

DON’T MISS this lifetime opportunity!

Totala vinstsumman värde över 200 000 SEK!Vad betyder det att vara BMR Sports Nutrition-modell?

• Du får ett exklusiv sponsringskontrakt med BMR Sports Nutrition som gäller i ett år. Gratis produkter från BMR Sports Nutrition till ett högt värde.

• Någan gång under våren 2012 (enligt överenskommelse med dig) kommer du att flygas över till den soliga staden Los Angeles på en tiodagarsresa. Du kommer att stylas och sminkas av en känd Hollywood makeup-artist och fotas av en känd fitnessfotograf till BMR's marknadsföringskampanj för internet och tidningsannonser, broschyrer, kataloger och posters. I detta ingår även videoreklam. Detta betyder maximal exponering över hela världen for BMR Sport Nutritions blivande modell. Strandfotograferingar i bikini i soliga Kalifornien förekommer. Hela resan och vistelsen betalas av BMR Sports Nutrition. På de lediga dagarna kommer BMR Sports Nutrition att arrangera olika typer av fritidsaktiviteter för dig för att göra Los Angeles-resan till en så bra upplevelse som möjligt.

• Att vara BMR-modell betyder inte att du måste sluta med ditt nuvarande jobb eller studier. BMR Sports Nutrition kommer självklart  att vara så flexibla som möjligt och försöka tillmötesgå ditt schema.

• I priset ingår kläder från Better Bodies till ett värde av 6.000 SEK.

• Du förväntas kunna ställa upp och jobba vid branchrelaterade tävlingar, mässor, butiksevents, föreläsningar och dylikt i Skandinavien. Det ingår en ersättning vid denna typ av events och BMR Sports Nutrition betalar även alla resor.
 
Obs: alla bilder och filmklipp du laddar upp måste godkännas av administratör innan de blir synliga.
 
 
 
Då hadde jag behöft tid och mycket mer träning men ändå kul!!! hadde inte haft en changs men en kul grej ju;)

0 kommentarer: