BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 3 januari 2012

TILL DIG MAMMA

Saknar dig så himla mycket mamma, vill bara gråta tills det slutar göra ont!!!Men det kommer ALDRIG sluta göra ont!! Kommer nog aldrig fatta att du är borta!
Att sitta och fylla i papper om att få tillstånd att strö din aska över trälhavet gör det så overkligt! Jag vill inte, jag orkar inte.. Jag vill bara du ska komma tillbaka, du var inte bara min mamma utan min bästa vän med. Vet inte hur många gånger jag har varit på väg och ringt dig!
Du skulle se patrik mamma , du skulle bara le då, när jag frågar patrik vart är mormor??? Då pekar han upp i himmelen och säger mormor, så han vet att hans mormor finns i himelen och ser oss;)
Så glad över att du han se Patrik innan du lämmna oss. Jag vet hur mycket du sakna både Parik och Milo, Vi skulle ha åkt till dig den helgen innan du lämmna oss, och är arg på mig själv att jag inte åkte tidigare till dig så du fick mysa med oss... Utan i stället försvann du och vi han inte träffas! Fan mamma vad jag önska vi bara hade fått träffats iaf 1 gång innan du dog! Då hade jag sagt till hur mycket jag ÄLSKAR DIG , UPPSKATTAR DIG , ALLT DU GJORT FÖR MIG OCH ATT DU VAR MIN MAMMA<3 VÄRLDENS BÄSTA MAMMA VAR DU! Hoppas du visste det mamma<3
Jag vet du ser oss hela tiden och är med oss men jag vill ändå se dig i gen mamma, nu kan jag bara se dig i mina drömmar och se alla minnen av oss! Försöker bearbeta allt men det kommer i kapp mig och det gör ont just nu!!
Du skulle varit här både jul. nyår och när jag fyller 30 , känns skit att du inte är med oss!!

ÄLSKADE MAMMA JAG ÖNSKAR DU HAR DET BRA DÄR DU ÄR NU<3


MAMMA OCH SYSTER<3
ÄLSKAR DIG MAMMA<3

SAMTIDIGT SOM DET SKÖNT ATT GRÅTA NÄR MAN ÄR SJÄLV SÅ ÄR DET JOBBIGT!!!

KÄNNER MIG TRASIG INOMBORDS!

0 kommentarer: