BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 28 juli 2012

lördag

Med godis och barn för mig:) Men jädra trött är ja! Ögonen faller fan ner till knänen snart hahah.. Gick upp tidigt och sen drog Jörgen och jag träffa mina fina vän Lina och vi drog in till stan drog en kaffe på http://www.waynescoffee.se/ . träffa upp syster och sarah , som ska dra en repa i kväll el snarare , en KARATE FYLLA HAHAHAH:) Jag och lina åkte hem med syster son milo och patrik och laga middag och hade mys ,varit full fart på barnen och nu sover dom och jag har hållt på och fixat med nytt skype konto och så , och nu blir re lite tv innan det blir sova, antar grabbarna bus vaknar tidigt så hahah:) i morgon tror jag det blir badet om det är fint väder:)


KONSTIGT NOG SÅ TYCKER JAG DET SKA BLI SJUKT KUL ATT ÅKA HEM TILL GAMLA , ALLTSÅ MIAN GAMLA HEM TRAKTER, BERGA NÅGRA DAGAR OCH FÖRMODLIGEN TA ÄVEN NÅGRA ÖL OCH SURRA SKIT MED MINA GAMLA VÄNNER:)TRODDE ALDRIG JAG SKULLE SÄGA DET HAHAHA, MEN FAKTIST SÅ KOMMER DET BLI KUL:) NU HAR JAG FÅTT BORT DOM PASSEN JAG SKULLE HA JOBBAT SÅ NU ÄR RE BARA TUTA OCH KÖRA:)


NE NU BLIR RE MER GODIS OCH FILM FÖR DENNA GODIS GRISEN , PUSS HEJ:)KUSINERNA BUS:)

ME TO DAY
DET FINASTE JAG HAR<3<3<3

ALLA BORDE FAN TÄNKA PÅ EN SAK SOM MÅNGA GLÖMMER ATT MAN BORDE TÄNKA SIG FÖR OCH BEHNDLA ALLA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD!! ELLER FINNS DET DOM SOM ÄR VAN ATT BEHANDLA DEN ANDRA PÅ ETT SETT OCH DEN ANDRA BARA TAR, TILL SLUT FINNS DET ETT SLUT OCH DÅ KANSKE DU ONGRA HUR DU BEHANDLA DEN ANDRA, EL S¨Å FÅR DU KÄNNA PÅ DET SJÄLV TILL SLUT OCH DÅ HAR DU INGET ATT SÄGA TILL OM FÖR DET VAR JU SÅ DU BEHANDLA MIG!!

TÄNK PÅ DET DU..0 kommentarer: