BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 10 augusti 2012

LÖRDAG

MORGON MYS  med mys ungen<3 Jag hade ju turen att få sova i går , och jag kan lova jag hade kunnat sovit till 5 el nått , men tur var så väckte lina mig vid halv tolv, men jag lovar det behövdes:) Sen in och träffa Lisse och Lina för en fika , hem och börja rensa inför flytten, menar det är ju mer en vad man tror när man väl börjar , och jag tänker inte släpa med massa skit till det nya !!! Bort me det och ska köpas lite nytt!!! Vet exakt hur jag vill ha det så!!! Lite shabby chic vill jag ha med lite blandat modernet liksom!!

i dag dåligt väder , men hade tänkt hitta på nått med lille man , kanske bus palatset el nå annat sköj:)Får se om jörgen ska i väg i morn el hur det blir , själv tycker jag inte det är värt det med tanke på att pris pengaran i morn är plus , minus noll!! men det avgör han själv! från och med nästa helg så ska vi ha milo en vecka då syster och hennes ska till turkland! Då på lördagen ska älskling ha uppvisning för alla företag här i hudiksvall,  det blir spännande:) 

Ledig hela hela helgen , jobb hela nästa vecka så passa på och fixa lite hemma och njuta av tiden med kära<3

tisdag 7 augusti 2012

pappa

Pappa ringde på skype så jag och patrik snacka lite på skype:) gud vad kul att få se han och patrik tyckte det var lika kul , hahah" min moffa " sa han flera gånger, gos unge då<3

Nu är det iaf bestämt att han och tjejen kommer i jul och träffar mig syster milo och patrik, och självklar Jörgen och freddan me:) Gud så jag längtat...

Vi kollar bilar"ovanligt" nopp, men jag är ju allt annat en i topp form så!!ska packa och dona lite och mysa med lille man , dåligt väder så det känns helt ok!! Dubbel pass i morn , så bra att vila i dag:)



Där håller jag på göra en träning och mat blogg, för den som är bara intresserad av det och lite annat, så har 2 st nu så länge:)
där heter jag: fitwhitme


pöss

måndag 6 augusti 2012

överkörd katt

Exakt så mår jag i dag!!! måste gå och kolla min jävla hals som varit knas nu i en vecka.. sen ont i varje kropps del , neee fyyy faraoo för i dag! men bara bita i hopp!!

Träffa syster och Lina en sväng i dag , ringt och fixat med en massa måsten, hämtat lillfisen och drog i hopp en snabb middag , i dag blir re lapskojs med rödbettor , snabbt och gått då man inte pallar laga middag nå länge;)

Tog ett BESLUT i dag som kan förändra en liten del, så nu har jag bestämt mig för det!!!

Ne nu blir det gos med min sötnos och lungn kväll, då även min lille plutt är lite förkyld som mamma sin:) puss hej

söndag 5 augusti 2012

söndag

Jobbat i dag me, men sönt att man sluta tidigt iaf , fyra:) sen vart det en powerwalk med lille man och nu är det bilar 2 som gäller för min lilla, så fort han vaknar så skriker han mamma , pappa bilar el så fort man kommer in , hahah, efter som min son har aldrig varit intresserad av tv alls så kan jag lova det känns skönt den lilla tiden han vill sitta still och titta en stund , annars har han ingen ro eller ett lung , så faktis är jag glad att han kan sitta lite stilla i bland och varva ner!


I morgon tänkte jag att det hade varit nice att dra till stranden , så ska jag packa och fixa lite ! Ledig i morn , så då får man passa på !


                                                Det händer så himla mycket med patrik nu , det e helt galet vad han har utveklats , pratar och kan verkligen prata och diskutera, härmar och det e helt galet så man blir ju tår ögd som mamma , över att han är så duktig!!Min stora kille börjar bli stor, sen verkar han vara så att han har utveklats fort<3


han är det finaste jag vet<3<3<3




I morgon börjar hård träningen för den här tjejen !!

ska bli sjukt skönt! Tänkte köra crossen , rumpa , mage och ben:)
Ska själv klart krypa där i från och inte kunna gå i morn hahah:)

lördag 4 augusti 2012

Regnig dag på jobbet ! Trött och hade helst velat varit hemma och myst i dag ;) men ingen långdragen i dag iaf ! Jobb i morn med men bara en kort dag ! Fan vad jag längtar till flytten nu , på måndag ska vi packa och rensa och slänga allt som vi inte bryr oss om ! Så är det bara att flytta sen ! Sen ska det köpas en ny soffa och lite nytt men de tar vi då vi flyttat ! Jag har fått fria händer hi hi ;) så jag ska få bestämma hur fan det ska se ut !!! Kommer bli skit kul :)  och sen drar vi på båt tur den 17 de el 18 aug i några dagar med Jörgens pappa och sambo och alla barn ! Sen bli re LAS vegas i oktober 2 veckor och lille man ska med , då kommer en vecka vara golf och/eller vecka av att njuta och det kommer bli sjukt kul !!!! Kommer aldrig lämna lille man då el så länge ! Ne då ska han med ;) och jag längtar redan efter mina barndoms vänner så hoppas vi ses snart i gen ! El hoppas nere DET Gör vi snart " alltså ses snart " mys :) kan Ju lova vårt förhållande vart 1000 g bättre när jag åkte i väg och kom hem !! Det var helt klart det som vart bara bra och det vi och jag behövde !!   Hej hopp ha en toppen dag ;)

fredag 3 augusti 2012

lite bilder från min tripp


ute med brudarna


jag och min älskade mormor , lika tokiga<3


min härliga vänner




mormor<3



på public

smalare en tord var trubbaduren


mormor och syster<3


bakis lunch


på g ut
                                                          med sarah , jag och syster

älskade hanna<3


jag:)






Skit roliga dagar

Nu sitter vi i bilen på g hem efter att haft sjukt kul i Stockholm åkersbergs och träffat vänner och släkt :) överraska mormor och drog på public och fika och sen träffa jag mina barndoms vänner som funnits i mitt liv sen jag var liten :) vi gick ut på kvällen och käka på public och drog några öl oc snacka gamla minnen , vi hade sjukt kul , träffa på gammalt folk och gammal vänner även till min mor . Sen drog vi vidare på Tommys , kan ju säga att as visst det var ju inte som för tio år sen när man trängdes i kön och stod på borden och dansa , men det var lika kul iaf eftersom det var vi , vi som drog ut och hade kul ;) gjorde en random och drog en korv på Statoil på vägen hem sen vingla jag Sara och syster hem tull Sara och sov gott efter att Linda och Hanna gick ;) vakna lite seg men mår ändå ganska bra ! Sen vart det lunch på public och träffa upp mina kära kusiner och sitta surra lite , och nu bestämde vi att dom ska komma upp nästa helg till oss :) sen tog vi farväl av mormor så hon fick även fick träffa Patrik och milo❤ och nu blir det mys med mina efterlängtade killar hela kvällen ;) och det kommer inte dröja så här länge förena jag åker ner i gen ;) Ne nu är vi snart hemma och jag ska pussas med min älskade så vi hörs ❤