BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 31 mars 2011

funderar

På om man ska dra till stockholm och hälsa på mamma el inte??
Natten har varit jobbig så har inte sovit så mycket!
Skulle vilja åka så klart men man har inte så mycke pengar just nu!!


Ja vi får väll se då vad som händer, fredga är det i dag iaf så, inte för det är sån stor skillnad på dagarna men känns ju bättre iaf hahah;)


Nu ska jag dricka upp kaffet så vi hörs sen!

varit i sundsvall

Varit i sundsvall i dag och hjälp Jenny att handla på ikea! Synd man inte hade guld byxorna på sig för då hade jag handlat satan i dag vill jag löva;)Men Jenny hitta en massa fina saker;) Så var det skönt att få denna dag att gå, så har kikat lite på vad jag måste handla nästa gång jag drar på mig guld byxorna;)


Så nu hemma och känner mig trött så det blir nannan om ett tag bara, så vi hörs i morn i stället;) 
gooo natt;)

onsdag 30 mars 2011

TJEJ KLUBBEN

Var till sjukan på morgonen ang mitt ben i gen, Det sista benet dom tog på åderbråk vart inge bra så var dit i dag och klaga lite då!Så nu ska jag få ta bort en stor åder som sitter kvar då! Fast denna gång med lokalbedövning efter som det är ett litet ingrepp nu! Puhhh jag kommer vara skit skraj ju, tycker sånt där är asss läskigt ju!!Så då får dom fan droga ner mig först och sen börja dra ut åder!! annars kommer jag fasen att svimma!


Sen vart det ner på stan och träffa syster, milo och så kom Lina, så tog en jäkla delokato boll SÅ KLART! I stället för nå kaffe så vart de det i stället! 
Så nu har vi bestämt att vi ska ha en tjej klubb, och en så länge hoppas jag att Linas är med, syster vet jag är med och Jenny.. Och nu vill vi ju självklart mer tjejer ska vara med! Så dom som vill får vara med!
OCH DET GÅR UT PÅ ATT.............
Alla ska lägga undan låt säga 200-300 i månaden om man kan då så om ett par månader halvår, el år så hittar vi alla dom tjejerna på något för dom pengarna , som ex ta en runda att handla nånstans med middag och grönan el gå ut el dra en hotell natt nånstans och gå ut alla el en kryssning el vad fasen som helst!! vad man vill , men att lyxa till det för dom pengar vi alla då har gjort under den tiden och hitta på nått skoj;)DET ÄR VI FASEN VÄRLDA OCH VI KOMMER HA SKIT KUL;)
Ja jag snodde killarnas ide!!! Hörde killarna skulle göra så , så då tycker jag vi tjejer ska med göra så för det var ju en toppen ide;)


Så vore ju latjooo om fler tjer vill vara med, desto fler detso ROLIGARE KOMMER VI HA;)





FÅR SE OM DET BLIR NÅN TRÄNING I DAG DÅ, JAG E SKETA TRÖTT JU!!
HAR NYSS ÄTIT OCH KÄNNER BARA TRÖTT!!
MEN VI HÖRS HA EN SUPER DAG;)



tisdag 29 mars 2011

det går ut över chokladen

Min frustation och mitt aaaaa går ut över chokladen !!
Jaajjjamen nu har jag dragit i mig 3 st kexchoklad här hemma!!
Vafan skulle jag trycka i mig så många för?? Hade det inte räckt med 1?? Nej nej inte för mig inte!! inte i dag med andra ord! Ja är man på dåligt humör , trött och jävlig så får kroppen min lida! Ja nån ska väll få lida! hahah;)


Ja snart ska jag se stockholms natt och  ha lite ongest sen sova så vi hörs i morn;)
heeerå..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa blir bara irreterad känner jag just nu!!


Har tränat iafa, fasta jag är skit trött!! Jag och Jenny var och träna, men skönt när det är klart;)


Känner mig fitt stressad jämt, pressad från alla håll, ska vara alla till lags, städa , fixa hela jävla tiden , aldrig nån riktig sömn!!
Känner mig som ett jävla nervrak !! KOMMER FÅ HJÄRTATACK SNART !! OCH SÅ DET HÄR ATT VA TILL LAGS ............ jag orkar inte det nå mer!! 


Ja det går över till i morn el när jag fått sovit ut!! Men just nu känner jag bara fyyyy fan!!



vill göra nått när man har lite mer stålars

Alltså jag vill hitta på nått nån dag nått som man inte brukar göra, dra i väg nånstans och bara hitta på nått!! Typ ha en hel dag i sundsvall el dra till stockholm el gävle el vad FAN SOM HELST!!dra och bada på äventyrs bad el gå ut och äta el ja vad som helst som sagt!!


Folk brukar säga att killar är kärring styrda!!! ÖÖÖÖ ELLER INTE!! tjejer är nog mer KILL STYRDA tyvär!!


Vore kul att göra nått med brudarna nån dag !!

måndag 28 mars 2011

jag är beroende

Godmorgon;) trött som vanligt, Patrik har röjt ner stolarna här på morgonen, och nu sitter han i mitt knä och ska bara skriva på datan han med ;) I går när han skulle läggas så kika jag in och såg att han står ju upp helt själv och hoppar i sängen och håller i sig i räket hahah;) gullunge då och så där höll han på ett par gånger till han somna till slut:)


Ingen sol ute i dag inte, trisst men i dag ska jag fan ta mig till gymet, jävla lat fia jag varit dom här dagarna!! Nej nu får det vara nog! och bara skit har jag ätit, godis , skräpmat osv...
JAG ÄR BEROENDE AV GODIS!!!!! så himla gott ju!! Ne nu måste jag skärpa mig:)


Nu ska jag kramas med patrik så vi hörs:)

varit med syster

Och käraste Milo i dag på stan ju, och Patrik så klart;) Tog en fika på 24an och sen kollat lite bara!
Nu hemma och Patrik har fått mat och nu kryper han som en liten tok!! Jäklar vad snabb han är då, på nån sekund så har han ju krypit till andra änden av lägenheten el så har dragit in i badrumet, det går så himla fort så man hinner ju knapt med ju;)


Ne nu ska jag vika tvätt!!! LATJOOOOOOOOOOOOO el inte!!


vi hörs;)




söndag 27 mars 2011

morgonstund med kaffe

Godmorgon, då var det måndag i gen då!
Trött och sitter med kaffet i gen då och ska föröka bli pigg!!
I dag ska jag till stan och träffa syster och Milo och umgås lite hade jag tänkt!Sen blir det träning som vanligt;)
Ja jag fattar inte varför det inte går att lägga upp bilder???
Har nån annan haft samma problem el??? ska man köpa så man kan lägga upp mer el vad då??


Skönt ute iaf , och jag har typ tappat rösten! känns skumt!
Lille man sitter och försöker borsta tänderna själv hahah;)
Men ne vi hörs när jag kommit hem hej svejs!!!

fy fan vilken skön och lung söndag

Så jävla skönt känner jag i dag att bara softa;)
Var in och hjälpte syrra och compani och handla sen drog vi en burgare på frasses, den var verkligen INTE GOD!! Sen hem satte på en film och bara tagit det lungt;) Lilleman somna en stund och jag diskat lite och fixat nu, snart ska vi göra KYCKLING WARPS, sketa gott ju;) 


NÅTT JÄVLA SKIT HAR HÄNT MED BLOGGEN , TYDLIGEN SÅ KAN JAG INTE LÄGGA UPP BILDER FÖR DÅ STÅR DET NÅTT OM ATT KÖPA UTRYMME, ANNARS GÅR DET INTE!! JAG FATTAR INTE??? HAR NI VARIT MED OM DETTA??? EL HUR FAN GÖR MAN????


SVARA GÄRNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lördag 26 mars 2011

Fortfarande trött och sliten, vill bara bli pigg nu ju!
Somna i soffan i går till filmen!
Så skulle vi gå och kolla till lilleman då har han tagit av sig sina byxor själv och står i sängen och gungar och pratar hahahah, han börjar bli stor nu lill killen;)


Just nu sitter jag och dricker kaffe och hoppas på att bli människa;)
Vette fan vad man ska göra i dag!! ushhh vad jag känner att det är trisst just nu!!


Vi hörs sen;)

i uppsala och fira jörgens muck

Kom väll ner till uppsala vid halvfem , tog en dusch på med klänningen jag sytt , på med grillen hos Jonny och folk börja rulla in! Käka gott alla och drack lite alkohol , var himla trevligt sen drog  vi ut skulle ha dragit till flurran men var så himla mycke folk fick höra så det vart bullit sen skulle vi gåt vidare men fan vad DET SNURRA I HUVET PÅ MIG!! så kände att det är ingen ide att dra vidare, dom flesta vart bra på lyset så vi hade trevligt var vi en var så vara bara på bullit sen tog vi taxi tillbaka till Jonny och Annet!
Däcka BRA FORT NÄR VI KOM HEM OCH VAKNA FAN VID ÅTTA PÅ MORGONEN EL NÅTT OCH FY FAN VART TVUNGNA ATT STANNA 2 GÅNGER LÄNGS VÄGEN HEM FÖR ATT SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY............ Inte okey!!! Allt har gått bra här hemma med Patrik iaf så det kändes skit skönt;) Har saknat i hjäl mig efter han vill jag lova;) Ja så tänkte man ju vila lite men lille man ville inte vila så länge så nu sitter man här bakis och serutsom som en överkörd katt!!! snurrar i huvet forfarande!!
Man är ju inte bygd för att supa längre;)

Jonny och Jörgen;)

Annet , Jonnys käraste;)

Jag och syster<3

Jonny, Jörgen och Joel;)

Syster , Perra, Annet och jacke! Hemma hos Jonny och Annet och för festar lite;)

Jag och älskling<3


Annet och Joel;)


På vägen hem, bakfull syster behövde stanna längs vägen!!

Sjukt bakfulla jag!!!

Ja fy fasen!!

Tusen tack underbara Jenny som hjälpt oss med Patrik;)

Ne nu ska jag ta en dusch och se om jag mår bättre;) vi hörs!!

torsdag 24 mars 2011

hade verkligen lust att gå upp nu

El inte! Lille man vill upp halv sju han, men inte jag inte men det vara bara att kliva upp, så har man lite ont i huvet, fy fan det har jag ju inte lust med i dag! Lille man kryper runt här och jag hinkar kaffe för att bli pigg!! Vid elva far vi in till stan och ska fixa lite sen släpper vi av Jenny och Patrik sen fartar vi ner till uppsala så blir det fest i kväll hade vi tänkt;)Hoppas att det kommer gå bra för Jenny att ha Patrik, det är ju första gången jag är i från han så det känns lite konstigt! Men det ska nog gå bra;)
Jag antar att jag inte kommer må så bra i morn! fy fan"!!!! Alltså jag är så sjukt lätt på verkad så det inte är sant så 2 öl för mig sen är det ju klart hahaha;) Nej får fan inte bli för full för då e det inte ens kul!
Ska grilla och käka och så sen får vi se vad som händer men kommer bli himla trevligt måste jag säga;)
Jörgen den jäveln sover, jag vill med sova men ehhh han får sova ett tag till sen väcker jag han;)




Nu röjer lille man i köket bäst att kolla vad han gör;)
Men ha en toppen fredag alla, jag hoppas våran kväll blir lika bra;)

kramiz jamis;)

I dag;)


mammas gos ska in till badrumet hela tiden och riva<3





Patrik och Jenny<3
I dag blir det lungt i morn åker vi bört;)


onsdag 23 mars 2011

FRI

Grattis till älskling i dag;)
Nu är du FRI;)


Skönt nu är det över nu är allt detta över, aldrig mer! Nu är det bara leva vidare och se framåt och hoppas på det bästa , nu har vi stått ut med fängelsestraff, fotboja och nu i dag är det över helt! så sköönt;)


                        just nu försöker jag piggna till, lille man sitter här och vill med skriva hahahha;) I dag ska Jenny pröva vara med Patrik i gen och hoppas det går lika bra som i går;) Men man vet ju aldrig hur det blir på fredag, bara hoppas att det går bra då när vi är borta en hel natt,skulle tycka det var skit jobbigt om det inte skulle gå bra , om han skulle bli skit ledsen på fredagen när vi är borta, då tar jag en taxi hem! dyrt men vad gör man inte för sin son<3 Ja jag hoppa det går bra i dag och i morn iaf, skulle det vara så att han e jätte ledsen i morn då kan jag ju inte åka så är det ju bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Han går före allt!!! Men jag hoppas hoppas ;)För på fredag ska vi ju alla fira älskling att han är fri så då är det klart man vill det ska funka;) 


I dag ska jag träna och sen hjälpa Lina att sätta i hår färg och så, blir lungt;) I morn innan vi åker ska jag följa med Jenny på att möte, köpa alkohol , och lite saker innan vi drar , är sjukt glad att syster ska med också:) så vi blir ju några tjejer iaf hahaha, toppen;)och  Jonnys tjej är ju med , så det känns skit kul:) kommer bli en toppen kväll bara jag inte hör lille man grina satan här hemma när man ringer då ÅKER JAG HEM! 


vi hörs om ett tag:)




kusineran busade

En morgon med syster och milo<3
Vi hade inget att göra på morgonen så jag och Patrik åkte till syster och milo! Sen drog vi ner på stan en stund och nu är man i ljuva hemmet;)

I morse ville patrik kolla läget vad pappa gjorde så klart;)

Kusinerna busar<3

Milo ser full i fan ut hahah;)

Man busar lite;)



tisdag 22 mars 2011

trött

Trött är jag av att Patrik vaknat i natt , men så nu så låga han och titta på mig och bara log och försökte prata med mig då kan jag ju inte bli annat glad;) Så då var det bara lägga över han i våran säng så myste vi, så nu är vi uppe<3


I dag ska vi pröva att ha Jenny här hemma med Patrik och se hur det går då om det funkar bättre!Jag hoppas det men går det inte så går det inte! 


Jörgen ska till skolan snart och jag ska ta och städa upp hemma och sen blir det träning , sen ska vi kanske åka och träffa syster medans jenny är här;) 




strul från början till slut

Kände på mig att att det skulle bli så här hela tiden, trodde det skulle funka att Patrik skulle kunna vara med Jenny men han vart sjukt ledsen, så hämtade han! Det är Patrik som är mammig och pappig just nu, och kliar i tänderna sen är han ju inte så van vid jenny, men jenny ska veta att hon var sjukt duktig och tack jenny för du har tålamod och orkar;) <3 du är bäst gumman;)Så moste försöka vänja han dom här dagarna nu och se hur det går;)
Annars blir jag hemma och faktist hade jag inte räknat med nå annat bara hoppats på att få göra nått den dagen han mucka!
Men magkänslan var så här hela tiden! Men får se vad som händer!
El så tar jag med mig Patrik och åker till stockholm och hälsar på så länge el så väntar vi till Jörgen kommer hem så åker jag ner själv när han kommer hem helt enkelt! Ja vi får se, bara trisst om Patrik ska vara ledsen och så!


Just nu känner jag bara för att dra och träna och sova , men kanske lite sent för att gå nu så tar det i morn! gooo natt;)

skaffa hjälm och hockyutrustning till patrik

Man blir ju livrädd nu när det e sån fart på han, Tror redan han slagit i lilla näsan 2 gånger här på morgonen för han står på huvet när han ska krypa, åla och sätta sig! Livsfarligt ju ! Ja jag vet dom ska lära sig men man e ju som man e , det läskiga är när han sätter sig upp och slår sig bakåt, inte kul:( Men men !! Det är full fart på han nu, tänk då när han börjar gå hahhah ååå herregud då blir det hjälm hahah;)


Nu dricks det kaffe och Patrik leker och busar, i dag ska vi pröva lämna han till jenny en hel natt och se hur det går med tanke på att vi ska göra det på fredag och vi bor ju grannar så är det nått så är det ju bara att gå dit! så bara hoppas att det funkar då:) Jenny kommer vara helt slut stackarn ju ;)Men det går nog bra det;)


Ska träna om ett tag annars vet jag inte ja jag och jörgen blir ju barn fria då sen på dagen så vore ju kanske inte så dumt att ängna oss åt varandra för EN GÅNG SKULL!!!!Den tiden finns ju liksom inte längre, så då får man passa på;)









Men vi hörs senare , nu är det dags att byta blöja känner jag;)

måndag 21 mars 2011

önska jag var superkvinnan och en bläckfisk på samma gång

Ja jag kan med tycka att det vissa dagar är helt jävla världelösa i bland! Men bara kämpa vidare med det och hoppas saker och ting blir bättre! Man kan inte göra allt man vill eller få allt man vill SÅ ÄR DET BARA!!Då får man kämpa!Men det är ju det man gör hela tiden tycker jag...


Jag tycker jag försöker att se posetivt på saker och ting och försöker vara glad även fast det kan vara svårt! Förr vara jag som en iskall jävel som vart arg på en gång men efter jag fick barn så har det ändrats HELT! Mycket för man måste och nått hände väll med mig när jag fick Patrik< Det sista jag behöver nu är sura miner och få känna mig som en   och jävla sladder morsa som changserat! Om jag ger glädje så  kan jag väll få det tillbaka!! 
Jag behöver folk runt omkring mig som stöttar mig..
Men en sak har jag lärt mig att allt blir bra tillslut hur jobbigt det en är så GÅR DET ÖVER MED TID!


NU har vi varit och stor handlat och lille man sover och jag ska äta nått, har inte hunnit med det en, var och träna sen åkte vi in till stan! så nu blir det en viktväktar soppa! Älskling har åkt i väg så blir pilla naveln och mysa med finaste<3


I bland skulle jag bara vilja gråta ut men fan vad svårt det ska vara då! Tror jag bär på en bra mycket frustation . Nått som man fortfarande är ledsen över, kommer mycket att tänka på en viktig person för mig som gått bort, som jag först nu fattar att han inte finns längre! Och då vill man bara brista! Min bakgrund kommer ofta upp i huvudet och det är skit drygt! Jag vet man ska glömma det som varit men fan vad drygt det är när man vet hur saker och ting har varit. Det kommer i kapp en i bland fast man inte vill!! Men försöker bara slå bort det!


Jag fann min största lycka när jag fick min son och jag ångrar inte en sekund att jag flytta upp hit och gjorde en hel -omvänding och träffa Jörgen och fick Världens underbaraste son<3 <3 <3


Bästa känslan jag någonsin varit med om<3



Den här tiden i mitt liv så mådde jag sjukt bra i mig själv. var en sjukt skön känsla:)


Min älskade son<3





fest

Hörniiiii;)
På fredag är det fest fy fan vad kul det ska bli!! Min älskling blir av med sitt straff på torsdag och då ska det firas på fredag;) Vi ska ha barnvakt till Patrik en hel natt det kommer kännas konstigt men det kommer gå bra! Faster Jenny ska ju ha han så det kommer gå bra;) Då blir det förfest sen utgång;)  så ska ni hjälpa mig el att rösta på vilken klänning jag ska ha el ska jag bli tvungen att välja skälv??? hmmm!

klänning 1

klänning 2




så hjälp mig el så får jag välja själv då;)

Ne nu ska jag äta frulle !! vi hörs!

Godmorgon;)
Ja då har man vaknat typ 4 gånger i natt, så känner bra trött i dag , men det gör inget...I dag blir det träning iaf!! 
Lille man ligger här och röjer och jag dricker kaffe, ska vakna till liv sen ska denna dag börja:)


Men vi hörs snart;)

söndag 20 mars 2011

gymat känns sjukt bar efter

Kände mig lite för seg för att träna men när man väl gjort det så känns det toppen faktist;) Har ätit middag med Jenny och Eva, och nu har lille man fått mat och snart blir det bara slapp i soffa och ha en lung söndag kväll!! i morn ska jag ringa jobb och fixa och dona så vi får nån fason på det här! Vill ju LOVA ATT VÅRA PLANER FÖR SOMMAREN KOMMER ATT KOSTA SÅ DAGS ATT DRA IN MER MER STÅLARS! så vi kan göra det vi vill, och ta mitt körkort!