BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 30 juli 2012

Om inte jag får sova ut snart då kommer jag bli tokig! Så jävla trött! Nu börjar huvudet dunka me! Men snart får man åka hem:) dålig sömn så blir man ju allt annat en människa ! Hoppas på att vi har hunnit flyttat tills Patrik fyller år;) tänk att min lilla har snart blivit 2 år! Helt galet;) nått jag inte ser fram i mot det är julen , fy ich usch ! Den enda jag känner att jag vill ge jul är ju min son så klart , men annars är det inget jag helst vill vara med om! Men ska göra det för Patriks skull:) ingen Spanien för mig iaf , upptäckte att dom pengarna inte finns just nu , så jag skippar det , men det gör mig inget faktiskt! Jag har annat jag kan pyssla me och sen hade jag och en vän kanske plan på att dra på nå lite mindre äventyr som inte behöver kosta för mycket;) så det blir lika kul de me:) sen har jag en liten önskan om att dra till pappa i Afrika med syster min:) hade ju inte varit så dumt liksom en resa och träffa pappa med syster :) hej hopp nu vill jag hem till min säng!

stinkande fötter och en glass i min mun

AA exakt så faktist !!käkar en tipp topp och känner att va fan hade jag inga strumpor på mig för i skorna , luktar ju satan nu hahah.. är på jobbet och är jävligt trött i dag , denna helg har INTE varit mycket sömn!! Så i dag jobbar man ett dubbel pass, för i morn drar jag och syster till stockholm:) Men som sagt bara bita i hopp och kämpa på;)


Ska ju överaska våran mormor på onsdag hade vi tänkt , så det kommer bli skit kul :) Sen träffa vänner och ha latjooo liksom!
I går kom jag på det ATT JAG HAR INTE UNDER DOM HÄR ÅREN VARiTI I VÄG OCH TRÄFFAT VÄNNER TYP SOM PÅ EN ANNAN ORT OCH HITTA PÅ NÅTT SOM TYP GÅ UT EL NÅTT, INTE EN ENDA GÅNG UTAN BARA HAFT MED PATRIK EL SÅ HAR JAG VARIT SOM DÅ JAG VAR GRAVID EL VARIT OCH TRÄFFAT MAMMA , EL SÅ HAR JÖRGEN VARIT MED!!! OCH DET E JU HELT SICK faktist..MEN JAG HAR MIG SJÄLV ATT SKYLLA ATT JAG INTE GJORT DET TIDIGARE  ;). Med tanke på min sambo då som varit till sina vänner ett par gånger och i åre och festat , i amsterdam, och massa ställen , men fan inte jag !!! Aldrig lämmnat dom 2 hemma själva för att jag ska åka och hitta på nå skoj!! och med tanke på att min älskling är borta ganska ofta och jag har haft patrik då , SÅ VAR DET VERKLIGEN PÅ TIDEN!!! SÅ JA JAG KOMMER NJUTA OCH KUL;)
OCH DET , DET KAN JAG LOVA JAG ÄR VÄRLD, OCH FLER GÅNGER KOMMER DET BLI::)


Imorgon ska jag ha 2 olika besök på sjukhuset och sen hem och paka och fixa innan det bär av, annars lungt och söönt:) Så nu ska jag och mina stinkande fötter jobba vidare , puss hej:)

lördag 28 juli 2012

god morgon , uppe med tuppen och inte mycket sömn! Vakna inte den ena så var det den andra , så kan ju lova jag är trött , och sen kan jag inte ens svälja typ för det gör så jävla ont, hoppas inte det är nån hals fluss eller nått på g.. Men iaf nu sitter grabbarna och tittar på bilar, är min räddning just nu hahaha:) Fint väder är det , hade varit kul och dragit på stranden men inte så lätt förens dom hämtar milo eftersom det blir svårt att ta sig med 2 barn själv, så får se , annars blir det lungt här , så fort jörgen kommer tänker jag lägga mig ett tag iaf, för i morn blir det dubbel pass!förra sommaren var vi jämt på stranden , men det här året har det knapt varut nån sommar och ingen tid!!

lördag

Med godis och barn för mig:) Men jädra trött är ja! Ögonen faller fan ner till knänen snart hahah.. Gick upp tidigt och sen drog Jörgen och jag träffa mina fina vän Lina och vi drog in till stan drog en kaffe på http://www.waynescoffee.se/ . träffa upp syster och sarah , som ska dra en repa i kväll el snarare , en KARATE FYLLA HAHAHAH:) Jag och lina åkte hem med syster son milo och patrik och laga middag och hade mys ,varit full fart på barnen och nu sover dom och jag har hållt på och fixat med nytt skype konto och så , och nu blir re lite tv innan det blir sova, antar grabbarna bus vaknar tidigt så hahah:) i morgon tror jag det blir badet om det är fint väder:)


KONSTIGT NOG SÅ TYCKER JAG DET SKA BLI SJUKT KUL ATT ÅKA HEM TILL GAMLA , ALLTSÅ MIAN GAMLA HEM TRAKTER, BERGA NÅGRA DAGAR OCH FÖRMODLIGEN TA ÄVEN NÅGRA ÖL OCH SURRA SKIT MED MINA GAMLA VÄNNER:)TRODDE ALDRIG JAG SKULLE SÄGA DET HAHAHA, MEN FAKTIST SÅ KOMMER DET BLI KUL:) NU HAR JAG FÅTT BORT DOM PASSEN JAG SKULLE HA JOBBAT SÅ NU ÄR RE BARA TUTA OCH KÖRA:)


NE NU BLIR RE MER GODIS OCH FILM FÖR DENNA GODIS GRISEN , PUSS HEJ:)KUSINERNA BUS:)

ME TO DAY
DET FINASTE JAG HAR<3<3<3

ALLA BORDE FAN TÄNKA PÅ EN SAK SOM MÅNGA GLÖMMER ATT MAN BORDE TÄNKA SIG FÖR OCH BEHNDLA ALLA SOM MAN SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD!! ELLER FINNS DET DOM SOM ÄR VAN ATT BEHANDLA DEN ANDRA PÅ ETT SETT OCH DEN ANDRA BARA TAR, TILL SLUT FINNS DET ETT SLUT OCH DÅ KANSKE DU ONGRA HUR DU BEHANDLA DEN ANDRA, EL S¨Å FÅR DU KÄNNA PÅ DET SJÄLV TILL SLUT OCH DÅ HAR DU INGET ATT SÄGA TILL OM FÖR DET VAR JU SÅ DU BEHANDLA MIG!!

TÄNK PÅ DET DU..fredag 27 juli 2012

Fick sova till tio , men ändå trött var man! Tror jag har fått en början till ögon infektion , men hoppas jag har jävligt fel! Skulle ju haft en barn fri dag i dag och bara varit , men så vart det ju inte riktigt, vart det först vid 6, så jag och patrik åkte in till stan , fika och hade mys med dom andra, sen mötte vi upp sarah som är här och drog till hott chili när jörgen tog patrik , snacka lite skit:) I morn ska jag och patrik in och träffa tjejorna och dra in på hudik kallaset och ha lite kul , tills jag ska vara barn vakt även åt systers son, så dom alla kan gå ut , ta en öl el fler åt mig me tack:) Älskling ska i väg så det blir jag och grabbarna<3 Fan vad jag längtar till tisdag då ska jag och syster ner till stockholm, åkersberga och träffa mormor och vänner:) VaR LIKSOM för länge sen jag träffa dom och gjorde nått:) Så får ja ju vara med dom som vill ses liksom!! 


OM MAN INTE FÅR NÅTT , DÅ SLUTAR MAN GE TILLBAKA TILL SLUT!!

torsdag 26 juli 2012

bara några timmar kavr

sen slutar man , wehoo:) börja me att man försov sig men men , trött som man är så kanske inte så konstigt va?!iaf dubbel pass i dag , varit ute mycke med tanke på vackert väder:) Sen ledig några dagar ju!! toppen liksom:)MEN NU KANSKE JAG SKA FÖRSÖKA BYTA SÅ JAG JOBBAR IAF PÅ MÅNDAG OCH OM NÅN KAN TA MIN TOR OCH FRE så jag kan dra till stockholm då i stället , för syster ska ju me dit så BLIR JU ROLIGARE ATT ÅKA TILLSAMMANS SÅ KLART:) nån att åka me och så blir re ju liksom roligare:) så kan vi även passa på och träffa mormor ju och vänner:)Så försöker byta nu annars får jag kanske ta bort nå pass för att kunna åka då:)

Sen blire spanien den 6-9 sep ska bli sööönt de me:) golf tävling 1 dag sen glassa i solen:)
I morn blir det en DATE MED brudarna och på lördag ska vi in och med barnen och så dom får åka lite karusell och så, känner direkt att det här blir en bra helg :) sova står högt på min lista just nu hahah:) puss och en liten kram:)

onsdag 25 juli 2012

kväll

mummsar jordgubbar efter att ha satt i lite lös hår, jävlar vilken skillnad de e på hår och hår, förr har jag haft nå jädra billigare verijant! Nu har ett bättre kvalite hår " men dock betala mindre för de me" för jag fick det billigt på tradera!toppen:)Och just nu så har jag bara satt i 60 st och redan mycket tjokare , , annars har jag haft i närmare 200 st , men nu villa jag bara göra håret lite tjokare , så:) Men har 20 kvar som ska i men orkar inge mer i kväll, så:) snart sussa, upp bajs tidigt i morn!! Fre ska jag vara barn fri på eftermiddagen så då ska jag njuta lite av att vara ledig! s¨å stå ut sista passet i morgon, tjohhoo:)

Jag är sjukt lik en upp stoppad julgris' just nu!! Magen är stor ich själv är man plufsig !! I morse drog jag i mig gröt med mina frön i så lunch med fisk och blomkål ! Så ny ska jag förhoppningsvis få i gång allt!! Sen är det ju inte bättre av att man är trött som fan och inte hunnit gymat! I dag lär jag inte heller hinna om Jörgen ska fisk när ja slutat ! Men hoppas jag kan få vila en sväng iaf , man blir ju helt knäpp när man är så här trött ! Ååå skönt liksom Jörgen åker på lördag i stället så då blir det kanske syndsvall och kanske tar och träffar brudarna en sväng ?! Iaf så har man inte alla hästar i stallet i dag ;) puss

Trött

Som satan!! Lille man vakna i natt i gen , upp vid fem tiden, nu jobb och helt slut! I morn dubbel pass ! Men sen är ja ledig ! Hoppas jag får vila en timme när jag kommer hem;) helgen kommer bli lungn och det känns så skönt! Vara med lille man och hitta på nå bus:) kolla biljetter till Stockholm och försöka se så jag kan åka på söndag när killen kommer hem:) skönt och träffa sina vänner och hitta på nå kul:) har ju inte varit så ltjo denna sommar så man uppskattar ju liksom dom dagarna man verkligen kan!!

tisdag 24 juli 2012

alltså

Blåa ögon ÄR JÄTTE FINTE men ÄR DET BRA??!! Tolka det hur du vill;)


Iaf natten var inte kul , lille man vakna ett antal gånger och hade förmodligen drömt nå hemskt! Morgonen där i mot var mysig som attans:) Sen i väg och tog en fika med brudarna , alltid lika kul ,sen jobb ,i morn jobb och tor dubbel pass, sen ledig några dagar , fan vad guld:) Träffa en gammal vän ska göras iaf<3 Hudik kallaset är ju me och Sarah ska komma upp och brudarna ska ut , och jag kan ju säga att Sarah är MIN IDOL JUST NU!!! hahhahahah så jävla bra:)


En annan sak jag kan till lägga är ju att fan folk i den här stan gör mig bara glad och det här är bara början på att det kommer bli änu roligare:) 


puss och kram

måndag 23 juli 2012

lite från helgengrillat , gokart , mini golf , masa mat och även ett par bira:)

fortfarande helt sliten!!! men det var ju klart värt det!
nu ska vi kollqa på ALVIN och gänget 2 , jobb i morn men först en fika med syster och Lina, tog även ett extra pass på onsdag sen jobbar jag bara tor sen ledig i HELA 6 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAN VAD SKÖÖÖÖNT,det e jag fan värld, <3
'
'puss hej

oj då

satt och räkna i hopp mina timmar som jag jobbat denna månad och märkte att jag jobbat för mycket en vad man får!!! typiskt, men jävlar bra för plånboken:)
bra  tills man ska flytta och åka utomlands ju!!!!!!

snart slutar ja jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipi:)

När man dricker blir de bara massa missförstånd och små gnabb! Så himla typisk fylla ha ha !! Fan vad jag längtar till att få flytta nu! 2 rum ska målas om innan ochvden blir det Ikea :) fan vad kul liksom ! Är tok sliten i dag så jag hoppas bara min Karl har diskar och skurat när jag kommer hem! Så man kan läggA sig och slappa efter jobbet ! Har vi tur så kan vi flytta redan om en och halv månad så lär börja packa !! Puss hej

söndag 22 juli 2012

Sjukt sjukt trött efter helgens bravader! Grill fest me Mads folk! Var ut på både hogges och gossip, kul var det , full vart ja och lite smått arg ! Så där msn kan bli när missförstånd dryker upp!! El? ! Men kul och för full vart jag så spydde ner sängen och kan lova att söndagen inte var kul! I dag tröttast i världen! För gammal för att supa!! Men tack alla som var med det var ni som gjorde kvällen! Men en sak har jag lärt mig att inte bry mig el lägga mig i längre! Skiter it i stället !! Puss till er

fredag 20 juli 2012


LILLE MAN VILL HA MAMMAS SKOR HAHAH<3

fredag

Slutat tidigt i dag halv tre, så jädra skönt , men är ju liksom van att sluta typ efter 10 -16 timmar pass men i dag vart det bara 7, sööönt:) och ledig hela helgen, så nu ska det njutas:) grabbarna bill , bull och bulli är ute och fiskar och jag och lille man myser<3 ska fixa håret och dona lite hemma , och nej mitt jädra hår har inte kommit en!!! kommer till veckan!!


I morn ska alla vi och även Annet och hennes barn till furuvik, alla vi är älskling , patrik , jonny ,hans son och jake, till furuvik:)


ne men hörrni nu ska jag mys med min lilla troll unge , vi hörs

Sommar

Ute i dag:) sista passet sen e räää helg!! Furuvik i morn! Sen ska vi fira karlen min:) att han vart världsmästare:) Hawaii tema på gosip , kommer bli skit kul me andra ord!! 100 ./. Party är ju här i stan så kommer bli sjukt kul! Fullt ös och inte medvetslös!! Iaf varm och skönt så hoppas de håller i sig!! Väntar fortfarande på mitt jävla hår, kommer de inte i dag så kommer jag anmäla de! Så bara hoppas då :) men hörs sen puss hej:)

torsdag 19 juli 2012

tränat

Tog gymet efter en kanon dag på jobbet , så nu kan jag knapt gå , körde ben och rumpa , benböj , utfall och benpress, smat en annan övning där jag tar en tung stång och böjer knäna och drar upp och ner på sida till sida ,aaa svårt att förklara , men jävlar vad den tar.. Sen vart det mage och gick snabbat i ca en halv timme, men på vägen hem gick det inte lika snabbt!! ont!!! men som sagt det gillar vi:)I dag var det fasen sommar så himla skönt, så vi drog i väg hela jobbet och käka lunch och hade mys:)

Jobb i morn me , sen e rää helg!!

tycker det börjar bli too mutch när jag hela tiden ska vara den som ska sträva till att vilja , vilja umgås och ta vara på den lilla tiden som finns i sommar med tanke på mitt jobb och annat!! Orkar inte tjata om det nå mer, och det ska inte ens behöva vara så!!
UTAN DÅ ÄR DET NÅTT SOM ÄR FEL!!
Räker inte me att man säger hur mycke man älskar den andra osv , utan det är nått man ska visa!! 
Skit samma nu !! iaf jag ska hitta en resa till stockholm så kan jag njuta med dom som vill och uppskattar att träffas:)

puss hej hörs i morn


Andvänd huvudet själv, vrid på de hela och tänk " hade jag tyckt det hade varit okey " om dr var tvärt om! Så tänker ja iaf! Men det gör inte alla! Säger inget jag bara känner! Och tycker! Men till slut är botten nådd! Och tåla modet och då finns de ingen återvändo! Kanske ska " el Ne jag ska, bli lika dan för det hjälps inte vad man säger! El känner!!! Visa , fatta!!

onsdag 18 juli 2012

gymet

Tog mig en promenad och drog till gymet och gick sen en promis hem:) Behövdes liksom och käns mer en skönt när det e gjort:) Redan taggad för i morgon:)
Behövde få ur mig frutationen me!!! Tänker mycke bättre och mår tusen gånger bättre av att få träna!!


Så himla söt min son är han sitter och pratar med TALKING CAT på min telefon, han tror liksom att han pratar med katten, och försöker ge han nappen hahah, så dom babblar på liksom , så himla söt<3

snart lägg dags och jobb i morgon:)

puss hej

min magkänsla har länge sagt en sak!!!
Jag bara hoppas jag har fel, för den känns inge bra !

men alla säger att mag känslan är ofta det rätta !!
och tyvär brukar de alltid vara så , men hoppas min magkänsla säger fel!

Går dagen vart en hel dag i Sundsvall:) kom hem vid halv nio på kvällen så kan ju bara tänka er att man vart bra slut efter de:) men fynd gjordes! Till mig Patrik och Jörgen så klart! Jenny var med hon me ochbjag ju lova att utan henne hade man ju aldrig kunnat handla ! Med tanke på lille man som helst ville riva ner kläder och springa maraton i affären ;) sen vart det lunch på Ikea! Älskling var på dormy och träna golf, tur de för han hatar att handla så skönt att han fick spela så vi kunde handla i stället utan en stress Olle som gick och sura ha ha:) sen tog det lång tid innan lille man somna så vart bra sent innan man somna! Drog i en färg som jag hoppas ska passa löshåret! Gör de inte de så får jag färga i gen då! I går kväll kom er riktigt roligt tel samtal , kan ju bara av slöja att det är sjukt kul och jävligt bra för min sambo! Ni kommer se , märka och höra sen vad det är jag pratar om :) iaf så inget gym kommer jag hinna i kväll då så får ta en promenad i stället efter jobbet me lille man! Tränings schema ska göras nu och ett riktigt hårt dessutom , så disciplinen ska ändrad nu och karlen min ska piska i gång mig!! Skönt!! Behöver en knuff när man halkat av, tur jag vet och kan vad jag ska göra , bara knuffen och störtningen om tid som behövs ! Se är de klart! Nu blir det iaf Spanien i sep och lasvegas i okt för hela familjen! Då det är tävlingar för Jörgen ! Kommer bli sjukt kul iaf:) så måste fixa pass till lille man nu! Nu jobb i fin vädret , tur man har världens bästa jobb:)

söndag 15 juli 2012

trött tjej

El tant!!!

Somna sent och nu är det jobb som gäller , men ledig i morn så ba kör på baaa:) sen blir re jobb resten av veckan så! i dag blir det iaf ett HÅRT PASS PÅ GYMET!! fan vad bra :)
I morn bär det av till sundsvall, kul liksom!!

ne men sov gott alla ni som har semester ;)

Det här håret tänkte jag lägga i denna gång , så hoppas det blir  snyggt:)2 färgat vart det:)
Tjenis p.. , tog ett bad med älskling när jag kom hem , var ju typ hundra år sen man han med det hahah:)
myst och snart blir det sova gott , jobb i morn med och tisdag ledig, GREAT:)Skit sommar

Med dåligt väder!! Vad hände liksom , snart slut på sommar och bara regn och knappt varmt ! Tur man jobbar röven av sig:) blir utlandet till hösten iaf! Jobba sent i går och nu är det jobb i gen! Killarna mina är och träffar Patrik s farfar me sambo! Mys:) kommer i dag! Det är första gången sen jag fick Patrik som dom är i från mig samtidigt och bara dom är med varandra och jag vart själv hemma, alltså då dom åker bort utan mig:) så de känna bra faktiskt , var på tiden ha ha och mycke bra för dom och jag kunde jobba och bara få vara:) lite synd jag då var tvungen att jobba , annars hade ja kunnat varit hemma och njutit av tiden bara!! Men iaf nu håller jag på och lägger bud på nytt lös hår , det är 2 färgat , så hopps de blir snyggt:) sen la ja bud på stjärnor , alltså som vägg text typ fast stjärnor till Patrik nya rum:) Gud vad jag vill flytta nu!!! Tisdag åker vi till Sundsvall och harven hel dag, dok så ska Jörgen till dormy och jag och Patrik kolla in rean:) tänkte passa på med vinter kläder till lille man och köpa på rean i stället så han har, nu är det ju massa rea på vinter kläder så varför inte liksom! Men ha en super dag vett ja puss hej

fredag 13 juli 2012

Har varit mycke nu, men inte en kan vi slitas från varandra! Iaf jobb i dag , dubbel pass och jobb hela helgen! I kväll när jag slutat blir det kräftor , fan vad mums liksom:) ny vet jag vad min blogg ska heta, fitt whit me! Ska den heta och bara handla om träning , mat okey lite annat med;) ska bara ha tid att göra den med!! Men snart så:)

om man inte ENS förstår sitt PROBLEM och INTE vill GÖRA något ÅT DET. Det har man ett jävligt stort problem! Inser man och verkligen vill göra något åt det , och förtsår att det HÄR måste göras för att det ska lösas , DÅ HAR MAN EN LÖSNING!Kan inte bara vara den ena som ska försöka och ro i land! Om den andra inte ens förstår! Sjukt svårt att ro åt samma håll då!

Inse sitt problem och göra nått åt saken!

Inte det, neee då vette fan, ganska jobbigt att ro båten själv!!

torsdag 12 juli 2012

Kanske inte vart som man hoppats på

På men nånstans så förstod man , ville inte förstå! Ville bara att det skulle vara nå annat, kämpat och velat ha det Anurlunda ! Alla orden och det som hela tiden vart fel men man ändå ville så bra, vart ändå inte bra! Varför vet jag inte, el jo för att man ger och ger men inte får tillbaka det man gett ! I respekt, ömsidighet osv! Sjukt trist , jobbigt ! Men kan handla om att man tänker olika ,är olika och är på olika plan! Iaf så önska jag nå helt annat och gjort det länge ! Och ett tag så tänkte jag fan vad skönt nu är det ju så där bra i gen:) men så baaa Ne he! Och då mådde man bra ett tag sen vart de en stor klump i magen! Vill man leva på ett sett och vara på ett och inte fatta vad den andra menar , då är det svårt! Skit samma , saknar min Lill man sjukt mycket just nu:( det här bevisar ännu mer för mig!! Tillslut är gränsen nådd ! Trodde jag hade gjort allt! Och det hade jag me! Försöka sova lite och i morgon jobba dubbel pass ! Ha de gott :)

onsdag 11 juli 2012

dags att byta

dags att börja tänka på att byta blogg och utsendet på den:) kanke börja blogga lite mer bara om träning , mat osv , med mycket bilder!!1 peppe mig själv mest liksom och andra så klart!!

kan andas ut efter besöket på sjukhuset

Sköööönt, allt såg bra ut så jag vart sjukt glad så nu slipper man nojja över att min kropps puls åder ska spricka iaf:) Efter det var det en kaffe med Lina och Lisse , var ju typ hundra år sen man träffa lina så det var kul, hinner ju inte träffa nån längre , så i dag hans det med:)

Sen var vi och beställde ny soffa till nya lägenheten , vi hade hittat en men det var förstor så vart en som var lite mindre , nu men  super snygg den med, en ljus grå:) Sen kika jag runt lite och kolla vad som jag skulle vilja handla in , lite ni vet så man kan piffa upp lägenheten hahha:)

Tänkte dra ut och dra till gymet el och ut och gå när jörgen vilat klart, dom drar i väg i helgen , själv ska jag ju jobba,dubbel nästan hela helgen , så ska faktist bli skönt att få vara lite själv, vila och jobba:) Nu är det barnprogram som gäller , så hörrrrrrrrrrrrrs sen:)den här vart det med huvudstöd
tisdag 10 juli 2012

Lite nervös för i morgon ju! Säkert ingen fara men ändå lite nerver som spelar in!!! Ultra ljud på magen och kolla kroppspulsådern , bra att veta så slipper man tänka på det ju:) Men såå baaa dök det upp i huvudet , tänk om dom skulle så nå annat??!!! typ en bebis el nått, neeee , men tänk om , då svimmar jag ju! Ne klart jag inte är det men , allt möjligt dycker upp i huvudet just nu, kanske pga hur man känner sig och har gjort!! KONSTIG med andra ord!!! Därför jag ska på undersökningar mm, i morgon och framöver . Sånt jag skrivit om förr! Men ne  nu ska jag coola ner puss hej

äntligen var det vår tur

Väntata länge och kämpat på att saker och ting ska lösa sig och äntligen gör det ,det:)
Alldeles lycklig blir man, och nu när det går hur bra som helst för min sambo så kan man inte bli annat en glad! Och nu bakar man åt sidan ett steg så han kan fortsätta då det går så bra för han och jag får anpassa mig efter han så han kan göra sin grej! Vi hade ju planerat jag och hans syster att dra på hudik kallaset slutet på månaden sen 1 månad till baka, men nu har jörgen fått en för frågan om att kommqa och spela mer golf på ett ställe och , för han skull och allas så ändrade vi våra planer och skiter i en ute kväll och drara till sundsvall den helgen i stället med lille man , så han kan åka och få enu mer fart på sin karrier :) Vilket jag tycker är helt själv klart för han nu!!! Det ska han och jag kommer baka och stötta han i detta mer en mest , så han kan fortsätta hålla på med det han är bäst på:) Men ska bli super kul att dra i väg med lille man och jenny till sundsvall och hitta på nå bus:)

Regnar som attans i dag och nu jobbar man på , kl 12 ska vi skriva kontrakt på nya stället, och jag har liksom pirr i magern, så glad är jag;)

puss och hej så länge:)

måndag 9 juli 2012

flytt

Och rensa utav helsike ska jag göra , ut med allt skit och sen när vi flyttat då blir det ikea:) fan vad skoj:)
Det första som måste göras däri mot är nya tapeter i patrik rum, för det är nämligen ROSA , jätte rosa , sååå nee jag hade tänkt mig vitt med en svart typ fond vägg till lille man:) Ja jag sitter redan och planerar och kul är det hahah:)

fan vad gosigt det är att ligga och titta på mitt lilla hjärta när  han ska sova, så han håller på och krånglar , låter och bara är så himla mysig<3 Nu sover han gott iaf, och själv lär jag lägga mig snart så man pallar liksom hahah:)                                     mina ful snygga leggins :)
                                                               därför gilla ja dom ju!
                                                                      desutom kosta dom
                                                                                29 kr haha
                                                                         på JC.....


<3<3<3


henne tänker jag på varje kväll jag lägger mig
varje dag till och från men just när det ska sovas.
Känns som om hon vakar över oss och syster på något sett!
i bland kan jag liksom tänka massa saker så, typ tänker jag att så här hade mamma sagt till mig , el gett mig dom här råden, om det ena med det tredje<3

Men längtan är för efter mamma är sjukt stor!! 
och i bland kan jag bara sitta i soffan och grina som en tok när jag är själv hemma för som sagt i bland fattar jag inte ens hon är borta men i bland kommer det:(
ÄLSKADE MAMMA<3


TATUERING FÖR MIN MAMMA 
SOM JAG GJORDE
den är dock inte klar, ska bli lite till ,till den
som ni får se senare:)vila 2 timmar, behövdes kan ja ju säga , jobb i morn upp tidigt som fan!!
Städat med min lilla prins han damsög och jag skura hahha, pappa han är och tränar! Nu längtar jag bara till att flytta:) wehooooo!!
Vissa saker går lite lite till över drifta va?!! Folka borde veta bättre el vad säger man!!! sin gräns kanske?! Men men alla görs som dom vill tills dom får smaka på sin egen medicen , eller!!!

men iaf tjolla hej tjolla hopp vilken söt unge jag har:)

STÅLT FLICKVÄN!!!!?!!! JAPP:)MAMMAS KILLE<3


det går BRA nu

I allt kaos med , jobb , patrik , sjuk, man är trött då lille man vaknat i  nat och bla bla bla , sitter fortfarande i jävla morgonroken , har inte hunnit ett skit förutom att underhållit han !!! Så ska man prata i luren med viktiga samtal!!! aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh ...

iaf så i detta kom ett jävligt bra samtal, jo vi får FLYTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Så jädra skönt, så nu ska det kollas upp nytt dagis och packas osv! Första sep flyttar vi inn:) Kan ju bara säga fan vad guld, slippa igge och inte kunna ta sig el göra nått och desutom finns det massa jobb mer i stan så:) Nu har jag även fått lånat körkorts bok och så av en fin vän så nu ska jag plugga så gott det går och sen ta det kortet me efter sommaren:) OCH INTE NOG MED DET.... DET GÅR BRA NU:) FÖR ÄLSKLING, OCH ALLT BLIR DÅ TUSEN GÅNGER LÄTTRE FÖR HELA FAMILJEN!Det ända är bara att det blir mer och mer jobb vilket är bra :)
Jobb denna helg måste det bli tydligen , verkar inte som nån kan byta , så då TYCKER JAG ATT JÖRGEN KAN TA PATRIK OCH ÅKA SJÄLV TILL SIN FAR OCH SAMBO så alla dom kan umgås för jag jobbar typ dubbel varge dag och jag kan inte förlora dom dagarn eftersom ingen kan byta!Hade ju varit även skönt för mig att bara få fokusera på jobbet och donat hemma !! Så får se då hure blir:)


Nu somna lille man så då är det bara att röjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja hemma:) puss

godmorgon från tröttmössan

Var ju in till akuten med lille man för han var så slö i går kväll när han faster passa han medans jag jobba, så kände inte i gen han så drog fort som fan efter jobbet och hämta han , och det visa sig han har öron inflamation och nå virus i kroppen, så antibeotika nu för han, så det e ju ingen fara så och i dag är han bra mycket piggare som tur är:) Idag blir jag hemma med han och sen ska vi se om älskling kanske vara hemma med han i morgon, jag förlorara bra mycket pengar annars, så ska se hur vi kan lösa det! Han vakan ett par gånger i natt så man är trött i dag vill jag lova, men mys nu på morgon och kollar på sommar lov!!<3


nu ska jag kolla in en tatuering jag ska sätta på kroppen vet inte vilken jag ska börja med iaf för jag har 3 stora som ska göras, den på sidan är redan bokat tid för, så undrar om jag ska börja nu på armen , el längs benet:) ska kika runt lite på hur jag typ vill ha det:)


men iaf regningt i dag så vi blir hemma och myser:)
ringa lite viktiga samtal ska även göras...
Tisdag ska jag på ultraljud för stora kropps pulsådern, skönt att få veta liksom!!

söndag 8 juli 2012

STORT GRATTIS

TILL MIN ÄLSKLING SOM VANN I DAG  LONGDRIVE, HAN VANN EN STOOOOR TITEL OCH VART VÄRLDSMÄSTARE I LONGDRIVE!!! HELT GALET<3 2009 VART HAN SVENSK MÄSTARE OCH I DAG VART HAN VÄRLDSMÄSTARE:) KAN INTE ENS SÄGA MED ORD HUR GLAD JAG ÄR FÖR HANS SKULL , FAN VAD HAN ÄR VÄRLD DET, MED ALLT SLIT OCH HIT OCH DIT OCH HAN HAR KNAPT KUNNAT TRÄNAT PGA AV BRIST PÅ TID OCH ÄNDÅ VINNER HAN!!! NU ÄR DET BARA KÖRA PÅ OCH FORSTÄTT , NU VET HAN JU OCH ALLA ANDRA ATT HAN VERKLIGEN KAN... HAN ÄR SJUKT DUKTIG OCH HAN HAR FÅTT KÄMPAT HÅRT FÖR DET , MEN I DAG SATT DEN OCH NU TROR JAG INTE DET FINNS NÅN ÅTER VÄNDO ... NU SITTER DEN DÄR OCH ALLT KOMMER BARA GÅ FRAMÅT:) kOMMER FÅ MER CHANSER MED SPONSORER, MÖJLIGHETER OSV!

HAN SYSTER RINGDE MIG NÄR HAN HÖLL PÅ ATT SLÅ DET SISTA SÅ JAG VART UPPDATERAD HELA TIDEN PÅ JOBBET, SÅ NÄR JAG HÖRDE HAN VANN DÅ GRINA VI SATAN!!! VART SÅ JÄVLA GLAD FÖR HANS SKULL SÅ  GICK INTE ATT HÅLLA INNE:)
NU LÄNGTAR JAG BARA TILLS JAG SLUTAR SÅ JAG FÅR TRÄFFA HAN<3

SKA FÖRSÖKA BYTA BORT MINA PASS I HELGEN OCH FIRA ÄLSKLING , HUR DET BLIR DET VET JAG INTE MEN PÅ ETT ELLER ANNAT SETT SÅ MÅSTE JAG JU FIRA HAN , SÅ DET BLIR SOM HAN VILL:) NE NU SLÄPTE EN KLUMP FRÅN HJÄRTATA NÄR JAG VET HAN TOG HEM DET:)

VI HÖRS SEN:)

lördag 7 juli 2012

IF YOU

OM MAN BLUNDAR TILLRÄCKLIGT LÄNGE SÅ SER MAN INTE SANNINGEN

fredag 6 juli 2012

lördags morgon mys

Med mitt lilla troll:) Jag är förvånad över hur lungn han varit dom här 2 dagarna om jag jämför hur han brukar vara!! Nu på morgonen suttit och kollat barnprogram , lika så i går kväll!
Iaf i går tog vi oss morgon promenad en längre bit , sen drog vi in till stan och kolla lite , hade mys jag och lille man:) Sen träffa jag på granne Frida och där var min söta vän Linda som var hundra år sen man träffa , så jag stanna där och surra lite med brudarna och barnen fick leka, så himla kul att få träffa gamla vänner! I dag ska vi även ses alla så det ska bli kul:) 


Sambon är ju och tävlar i golf och det verkar gå bra för han ,han är vidare i final just nu som är på söndag , så är super kul för han, så jag hoppas verkligen han klarar finalen på söndag och vinner hela skiten:) Nu närt han tagit sig så här långt så hoppas jag han tar det där sista steget med och vinner:) Så vi hejjar här hemma jag och patrik!!!
I går var han och massa golfare till powermeet och glutta, så hoppas dom hade kul:) Syster och compani drog ju med dit i går alla!!! Suger ju som sagt lite att man inte kunde följa med så klart! Känns som denna sommar kommer bara gå åt att jobba och anpassa sig efter andra , så med andra ord ingen ledig het el roligheter!! Men men  det löser sig , ska försöka klämma in sigge hill och ett besök till stockholm iaf , så det blir toppen:) Utan barn och sambo, träffa vänner och njuta lite av ledig tid:) Hoppas alla haft kul i går iaf:)börjar få lite bränna nu iaf 


väntar på bussen :)


fynda lite , vem älskar inte REA???


min älskling i går <3


Så ja nu kissa just min son på golvet så lär sluta nu hahahah , puss och kramar från oss:)

onsdag 4 juli 2012

ongest

ja!! Går inte att få bort fast jag vill just nu, lite upp och ner och deppig tror ja! Efter beskedet från gyn , men men ska ju inte det ut i förskott så klart! Men kan inte låta bli att tänka på det ! Dom flesta som har cell förändringar har inga symtom alls, och jag sökte hjälp för jag hade konstiga symtom, och när jag söker på mina symtom då ska det lik förbannat komma upp om just livemodershals cancer och sånt som är bara jädra ongest! Många har cell förändringar och är ingen fara alls , men i mitt huvud så dycker det upp värsta skräcken just nu! För nästa alla med just cell förändrinagr som jag sa märker det inte ens men för en annan så är knas med symtomer, jajaja ska inte tjata om det men endå ongest över det på nått jävla vis tills jag vet:(

2 fina tjejer hade skrivit till mig när dom läste mitt inlägg och skrev om sina historier bakom deras cell förändringar , och jag är mycket tacksam över det, så jag vet av ett håll att det inte behöver vara så illa som jag befarar , och ett annat som jag vet där en tjej har samma symtom som jag har hade hon och det visa sig att hon fick genom lida en svår behandling !

JAG jag kanske är skit löjlig men kanske känns bättre i morgon, vi lär se:)
Just nu saknar jag mitt stora hjärta och min lille plutt massa <3

ha en mysig kväll puss och kärlek

kommer vara orolig och rädd tills jag vet!!!!

fan ingen rooo alls, i gen:(

ska man behöva vara orolig i gen då tills man får veta

Jävla skit känner ja!!! Först var det en sak och det e klart så ska nästa komma!!


JA JAG VET JAG INTE BEHÖVER TA UT NÅTT I FÖRSKOTT EN men jag kan inte rååååå för att jag blir orolig iaf! Med tanke på vi har faktist cancer i våran familj , släkt osv...
Var ju till gyn och gjorde tester då jag kände nått var fel blöder och har ont osv !! Så ringde jag dom i dag och det visar sig jag har cell förändringar nu och det hade jag inte för ett par år sen! Jag vet vad ni tänker att ja louise det finns massa folk som har det osv , JA JAG VET DET OCH DET BEHÖVER INTE VARA NÅN FARA , men jag kan ändå inte låta bli att bli orolig, med tanke på mormor och farmor opererat bort där nere och allt och vi har den jävla sjukdomen i våran släkt!!! Så kommer ändå vara orolig till nästa prov ska göras och det ska göras snart då ska dom skrapa mer och skicka på labb och se om det är ofarligt el inte !! Tror väll det e lungt men ändå har jag en ny klump i hjärtat tills jag vet!! Ber att det inte blir så att jag måste ta bort hela skiten så jag inte kan få nå mer barn el att det är nå elak artat!!! Tur jag kolla mig iaf så det upptäckas i tid!! Man känner som nån jävla oturs tjej el nått då allt fan ska drabba en om detta med skulle visa att det var nått som inte var bra!!! Kan ju vara så att det inte alls är nån fara OCH DET VET JAG, men klumpen sitter där nu ändå, varken sig den vill el inte!!! AAA får veta mer i morgon sen ska det fan gå fort att ta nästa prov ska jag ju lova er , vägrara vara orolig!!!! 


Iaf nu jobbas det dubbel pass , så hörs sen annars ska jag ha en bra dag hoppas ni med har det puss

tisdag 3 juli 2012

vad har hänt den senaste tiden

Har inte hunnit skrivet ett skit , el orkat faktist! Jobbat sen varit ledig några dagar då det har varit golf tävling för min sambo, vi drog sen vidare till han vän jonny och sambo, sov där sen fixade dom med hans tak som skulle läggas om! I går var jag med patrik och syster i stan, drog en fika sen vart det borga parken med bus:) I dag vart det sranden fast inte så länge för det var ju knapt nån sol försens vid två tiden så drog vi hem till oss och busa och käka , jag syster milo och patrik , sen dess har det varit full rulle;)


I morgon blir det jobb och sen dra älsklingi väg och ska tävla i mer golf tills på söndag hoppas vi:) Så går han vidare så är det tills på söndag , så jag och patrik blir hemma , så har fixat och trixat med mina arbets pass för det ska funka med patriks dagis och mitt jobb så han dra i väg, men nu har jag löst det , sköööönt:) Så håller tummarna att det går bra för han nu , det är verkligen att man känner att nu jädrar hoppas jag han vinner<3  Så jag och patrik ska mysa då jag inte jobbar så klart :) Får veta i morgon ang nya lägenheten , så får vi den så kommer jag packa då jörgen är borta:) hoppas hoppa vi får den , fan vad skönt att flytta från detta ställe!!!!! 


ja just det jag tauerat mig lite me ja:)
och bokat tid till min stora nästa AWSOME:)


Lite bilder från dom här dagarna: